Alka Bad

Met Alka Bad geniet u van een basische lichaamsverzorging. Door toevoeging van Alka Bad aan uw badwater krijgt deze een basische Alka badwaarde van ± 8,5. Zure afvalstoffen in uw lichaam worden via de huid door een osmotische druk van binnen naar buiten afgevoerd. De oude zure huidlagen worden geneutraliseerd en vernieuwd. Alka Bad voorziet uw huid weer van talrijke nieuwe mineralen. Uw huid kan weer ademen en wordt heerlijk zacht.

De combinatie van de zorgvuldige samengestelde ingrediënten wordt ontzuren, en heeft een positieve invloed bij o.a. gewrichtsklachten, huidklachten, spierpijnen, vaginale schimmelinfecties, kalknagels, overtollig vocht en cellulitis.

12 soorten edelstenen voeden uw huid
Alka Bad bevat 12 verschillende soorten edelstenen in zuivere poedervorm. Edelstenen hebben een grote helende werking door hun mineraliserende en energetische kracht.

Himalayazout mineraliseert uw huid
Het ongeraffineerde Himalayazout in Alka Bad bevat maar liefst 84 oorspronkelijke soorten mineralen en sporenelementen. Deze worden bij ieder bad optimaal via de huidcellen opgenomen.

Magnesium ontspant uw spieren
Magnesium is het mineraal dat zorgt voor de spierontspanning. Alka Bad bevat de juiste hoeveelheid magnesium en calcium voor een optimale ontspanning van de spieren. Geniet van Alka Bad na het sporten of na een stressvolle dag.

Het basische ligbad
Laat uw bad vollopen met water. Voeg Alka Bad toe. Roeren met de hand zodat het badzout gelijkmatig oplost. Voor ieder bad geldt dat hoe langer u het bad neemt, des te beter de ontzurende werking op gang komt. U kunt daarom ook een badduur tot 60 minuten of zelfs langer aanhouden. Borstel tijdens het bad met regelmaat de huid af om de afvalstoffen te verwijderen en de doorbloeding te stimuleren.

Alka Bad voetenbad
Geniet 20-30 minuten of langer van een voetbad met Alka Bad badzout. Borstel tijdens het voetbad regelmatig uw voeten af om de afvoer van de afvalstoffen en de doorbloeding te stimuleren. Heerlijk bij zeren voeten, na een lange dag werken, lopen, of voor het slapen gaan.

Meer weldaad voor uw baby en kind
Gebruik Alka Bad ook voor de verzorging van uw baby en kind. Erg geschikt voor de droge en geïrriteerde huid. Het water met Alka Bad is zacht van aard en prikt niet in de ogen.

Bestel Alka Bad