Biofysische Geneeskunde

De ziel is een ander woord voor “ Boodschap ” of “ Informatie ”.

Wanneer de boodschap of de informatie niet goed wordt doorgegeven door een blokkade of wanneer het zijn energie verliest dan raakt de overdracht van de boodschap en de informatie verstoord. Of de boodschap wordt vervormd en verkeerd doorgegeven.

De ziel geeft zijn informatie, zijn boodschap door aan de “materie” en de bewuste “geest”. Wordt de informatie goed doorgeven dan functioneert de materie en de geest zoals zij mogen functioneren. Wordt de informatie verstoord, geblokkeerd of is er te veel of te weinig energie voor de overdracht van de informatie of boodschap, dan verstoord dat de materie en de geest. Wordt je boos dan geef je deze informatie of boodschap door aan je bewuste geest.

Doe je dit regelmatig of kan je het niet loslaten dan wordt de informatie naar de materie anders doorgegeven.

Boosheid is een te veel aan energie die niet in het lichaam thuishoort. Deze teveel aan energie verstoort de informatie en de boodschap naar de materie. Bij boosheid dus op de materie “lever” of op de “maag”. Blijft de emotie onverwerkt of in het lichaam opgeslagen dan kan er een situatie van ziekte ontstaan.

Ziekte is een verstoorde informatie in materie, ziel en geest. Als we de ziel genezen, genezen we de informatie en de boodschap. De energie gaat weer stromen, de blokkades verdwijnen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam kan geactiveerd worden. Weefsels, structuren, botten , pezen, de geest en de materie vinden de energie om te herstellen.

NES Health infoceuticals, affirmatie, yoga, meditatie, sjanten, mantra’s, voeding of emotioneel evenwicht kunnen allemaal een onderdeel zijn van deze genezing.

Een scan met het NES Health systeem laat precies zien waar de informatie verstoord is door een teveel of te weinig aan energie. Ook voeding is informatie en heeft een boodschap voor ons lichaam. De informatie die wij uit onze voeding halen gebruikt het lichaam als bouwstof voor weefsels en structuren (de materie) De informatie die wij uit onze voeding halen en omgezet wordt in brandstof levert energie voor spieren en geestelijk werk. Ook hier wordt de geest gevoed door de energie en informatie uit de voeding. Eiwitten en vetten zijn bouwstoffen. Koolhydraten zijn energie leveranciers. Dat hangt wel af van welke koolhydraten, eiwitten en vetten we gebruiken.

Tegenwoordig zijn veel producten samengesteld, kant en klaar gemaakt in de fabriek, groeien er veel gewassen in kassen en niet meer direct in het zonlicht en zijn er veel stoffen toegevoegd die ons lichaam niet herkend. Het lichaam krijgt verkeerde informatie. De informatie raakt verstoord, de energie blokkeert en de materie wordt niet goed gevoed. Het ontstaan van verkeerde informatie processen kan in gang gezet worden.

Wij noemen dit ziekte. “Ziekte wordt opgeroepen door het geen men eet en door verstoringen in de vertering van ons voedsel” Hippocrates.

Laat uw voeding niet uw lichaam beheersen, maar beheers uw voeding voor uw lichaam.

Wilt u weten wat Biofysische geneeskunde voor u kan betekenen? Bel voor het maken van een afspraak 0492 521581 of stuur een email naar info@gezondfitenmooi.nl