Darm detox

Waarom darm detox? 

Een goede gezondheid begint in de darm           

Al eeuwenlang is het bekend dat artenergy detox dietsen zeggen dat “gezondheid in de darm begint”. Als de basis van de gezondheid van een boom de wortels zijn, dan is de menselijke variant de darm daarvan. Als de wortels van een boom ongezond zijn is er geen redding meer voor de boom. Dat gaat in zekere zin ook op voor de mens, maar dan voor het darmstelsel.

Via ons darmstelsel nemen wij onze voeding op
Als door vervuiling in de darm de opname van voedsel niet goed verloopt, neemt het lichaam te weinig, verkeerde of vervuilde zaken op, met alle nare gevolgen van dien. Alles wat men dan nog aan de gezondheid van de rest van het lichaam wil verbeteren blijft dan enkel en alleen symptoombestrijding en is gedoemd te mislukken.

Gezondheid door ontslakken
De in de darmen opgehoopte afvalstoffen worden ook wel “slakken” genoemd. De darm niet reinigen kan tot gevolg hebben dat ‘slakken’ zich ophopen wat desastreuze gevolgen kan hebben voor de rest van de gezondheid.

Veel mensen hebben al stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat hun darmen beter gaan functioneren. De term ‘ontslakken’ is tegenwoordig populair en dat is zeer terecht.

Biofilm, de ongezonde slijmlaag

een goede gezondheid begint in de darm

Dikke en dunne darm

Schadelijke bacteriën hopen zich op en vormen een biofilm, een    ongezonde slijmlaag in de darmplooien. De biofilm bevat naast bacteriën ook vaak schimmels en virussen. De aanwezigheid van de biofilm droogt de darmwand uit waardoor deze geïrriteerd raakt. Voedingsstoffen, maar ook medicijnen , worden vervolgens minder goed opgenomen terwijl schimmels en virussen wel doordringen in het bloed. Dit proces kan ontstekingsreacties overgevoeligheden en overgewicht veroorzaken.

 

Bij de meeste mensen in de westerse wereld is de darmwand enigszins ontstoken en is er een ongezonde slijmlaag aanwezig.

 

Werking

Energy Detox Diet maakt het mogelijk om je thuis op een veilige, eenvoudige en comfortabele manier te ontdoen van de ongezonde biofilm.

Het hoofdingrediënt is de gefermenteerde bast van de Oliepalmboom die de eigenschap heeft door de ongezonde slijmlaag in de darmen heen te dringen en de darmwand te bevochtigen. Dit zorgt dat deze slijmlaag zich niet meer kan hechten aan de darmwand en eenvoudigweg naar buiten komt glijden.

Andere darmreinigingsmethodes

Tot op heden zijn er geen producten of methodes op de markt geweest die ervoor zorgen dat het gehele darmstelsel op effectieve en comfortabele wijze gereinigd wordt. De meeste producten bevatten ingrediënten die een ‘schurende’ werking hebben en hierdoor krampen en diarree kunnen opwekken. Naast deze vervelende bijwerking werken deze producten ook niet optimaal doordat de biofilm niet volledig verwijderd kan worden. Dan is er altijd nog de methode van de darmspoeling met water die weliswaar zeer effectief is, maar echter alleen voor de dikke darm. Dan blijven de dunne darm en de 12-vingerige darm nog over waar niets mee gebeurt.

Nu is er eindelijk een product dat al die nadelen níet heeft!

Voordelen van schone darm

Met een schone darm heeft u meer profijt van gezonde voeding omdat de voedingsstoffen beter worden opgenomen. Het immuunsysteem functioneert beter, u verliest overtollige centimeters en u voelt zich weer fit en vitaal.

Voordelen

Reinigt GEHELE darmstelsel

✓ Blijvende energie

Slankere buikomtrek

Eenvoudig te gebruiken

Betere spijsvertering

Comfortabel

100% natuurlijk

Gemakkelijk

 

Het Energy Detox Diet wordt gebruikt voor de duur van 3, 6 of 12 dagen.
Eén verpakking/doosje is goed voor één dag. Een verpakking bestaat uit 10 zakjes voor 7 shakes. De zakjes worden gemixt met water en zo ontstaat een makkelijk in te nemen shake.

Het enige dat u eet (of eigenlijk drinkt) gedurende de kuur zijn de shakes die over de dag verspreid genomen worden. Wel zo makkelijk dat u niets anders hoeft klaar te maken. De shakes bevatten alle benodigde voedingsstoffen en geven een verzadigd gevoel waardoor u geen hongergevoel ervaart.

fat-fit-diet-loss-weight-success-26451331

voel je goed slank en gelukkig

Welke kuur kan ik gaan volgen?

Dat verschilt van persoon tot persoon.
Versnelde kuur (3 daags):
– Voor slanke personen die niet willen afvallen.
– Voor personen welke een eerdere darmdetox hebben gedaan een onderhoudskuur willen doen.

Normale kuur (6 daagse kuur):
– Voor personen met normaal gewicht.

Intensieve kuur (12 daagse kuur)
– Voor personen met overgewicht.

 

Voor meer informatie over het product klik hier >>