Gewichtsbeheersing

 

 

Gewichtsbeheersing

 

Verantwoord Afvallen of Afslanken?

Dan ben u bij  Gezond Fit & Mooi aan het goede adres. Want voor een mooier figuur met minder moeite kunt u terecht bij afslankstudio Afslanken Helmond.

Gezond Fit & Mooi is gespecialiseerd in het verbeteren van gezond-, schoonheid en het welzijn van vrouwen. Door gebieden van het vrouwelijk lichaam specifiek te behandelen, is het mogelijk om doeltreffend af te vallen of af te slanken, op persoonlijk te bepalen delen van het lichaam. In 10  jaar is de spierstimulatie van Gezond Fit & Mooi uitgegroeid tot een begrip in Helmond.

De Gezond Fit & Mooi methode

Het hart van de Gezond Fit & Mooi methode is de door Duitse wetenschappers ontwikkelde Bodyformer. Dit apparaat  van Psycho stimuleert de spieren met repeterende pulsjes in specifieke gebieden van het vrouwelijk lichaam, waardoor u als vrouw zelf bepaald welk deel van uw lichaam specifiek wordt behandeld. Op die manier werkt u doeltreffend aan uw lichaam en gaat u met aandacht aan de slag met uw “probleemgebieden”.

De Gezond Fit & Mooi methode voor gewicht- en figuurverandering is gebaseerd op de volgende drie pijlers

1. Gezond Fit & Mooi Figuurvorming

Dit zijn de sessies met de Bodyformer. Daarnaast stellen we in onderling overleg een persoonlijk oefenprogramma op, zodat je ook thuis aan je figuur kunt werken.

2. Gezond Fit & Mooi Persoonlijk Voedingsplan en adviezen

Voor vrouwen die willen afvallen, is dit de manier om bewust met voeding om te leren gaan. Het is geen star dieet, maar eerder het doorbreken van vastgeroeste gewoontes en het bewust worden van hoe, wanneer en wat we eten. Dat ligt voor elk individu anders, dus is de ondersteuning die Gezond Fit & Mooi biedt ook heel persoonlijk.

3. Gezond Fit & Mooi Mentale Motivatie

Hoewel het Gezond Fit & Mooi concept er juist op gericht is om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, moet je het uiteindelijk wel zelf doen. De een gaat dat beter af dan de ander.

Elekro-training of  wel spierstimulatie van Gezond Fit & Mooi

  • verstevigt uw huid
  • corrigeert uw figuur
  • kost vrijwel geen inspanning
  • garandeert succes
  • kost weinig tijd
  • is exclusief voor vrouwen

Gezond Fit & Mooi helpt u om uw eigen ideale figuur te vormen, geen kopie van een schoonheidsideaal van iemand anders.

Graag nodigen we u uit om een gratis proefbehandeling te proberen.

Neem vandaag nog contact met ons op en bel 0492-521581 of vul onderstaand formulier in!

 Jolanda van Gennep