Gratis Proefbehandeling met onze bodyformer

Wilt u ook een gratis proefbehandeling met onze bodyformer?
Ontdek nu zelf het geheim van Gezond Fit & Mooi!
Mijn  primaire doel is het helpen van mijn  cliënten bij het creëren van een goed model van henzelf en niet van een schoonheidsbeeld, dat door anderen is bedacht.

Voordelen van de Gezond Fit & Mooi methode:

Gemakkelijk afvallen met spierstimulatie
Gericht op specifieke delen van het lichaam
Gaat cellulite tegen
Maakt de huid strakker
Wij garanderen resultaat
Proefbehandeling
Komt u voor een proefbehandeling? Dan bespreekt u met Jolanda uw wensen en doelen. U krijgt een privé cabine toegewezen. Hier neemt Jolanda uw maten in uw ondergoed op voor de figuuranalyse. Daarna gaat u op een bed liggen en plaatst de Jolanda de pads op uw lichaam en start het programma. Zij blijft bij u totdat alle pads zijn geactiveerd.

De elektrotraining duurt ongeveer 30 minuten. Na de behandeling hoort u de resultaten van uw figuuranalyse: wat kunt u bereiken en hoe lang gaat het duren?
Tijdens het eerste gesprek wordt u gewogen en gemeten. Jolanda bepaalt samen met u het ideale gewicht en het gewenste doel. Vervolgens stelt zij een persoonlijk behandelingsplan op, gebaseerd op de gewenste resultaten en de tijdsplanning. We adviseren u de eerste 5 weken 2 keer per week te naar de praktijk te komen. Zo behaalt u maximale resultaten.

Tijdens de sessies zult u zich in een privécabine kunnen ontspannen, terwijl elektronische impulsen uw spieren trainen. Dit alles zonder pijn aan de gewrichten. Om uw vooruitgang te achterhalen, wordt u regelmatig opnieuw gewogen en gemeten. Na de eerste 5 weken van behandelingen gaan de meeste vrouwen door met een figuuronderhoudend programma.

Specifieke aanpak van problemen
De Gezond Mooi & Fit behandelingen kunnen ook heel specifiek bepaalde problemen bij vrouwen aanpakken:

Cellulite verminderen
Slappe bovenarmspieren
Bekkenbodemklachten
Stressincontinentie
Menstruatiepijn
Lage rugpijn
Reumaklachten
Fibromyalgie
Chronische ontstekingen
Vraag vandaag nog de GRATIS proefbehandeling aan! Stuur een email bericht naar info@gezondfitenmooi.nl.