Juvo

Juvo is een raw food maaltijdvervanger gemaakt van biologische granen, groenten, fruit, wieren, paddenstoelen, vitaminen en mineralen. Juvo is de gemakkelijkste manier om gezond te eten, thuis of onderweg.

Raw food of rauwe voeding is onbewerkt en niet verhit. Hierdoor behoudt het ruim 98% van de vitaminen, mineralen, enzymen en andere belangrijke voedingsstoffen. De biologische oogst wordt direct gevriesdroogd, gemalen en gemengd: verser dan de groenteman of supermarkt.

Juvo is raw maar ook whole food; de biologische granen, groenten, fruit en paddenstoelen worden geheel gebruikt. Fruit en bessen met schil en granen met vlies. Alle voedingsstoffen en hun hulp- stoffen zijn aanwezig voor een goede opname in het lichaam.
Een Juvo maaltijdvervanger is snel klaar te maken. De maaltijd-shakes kunnen in een blender of in een schudbeker gemaakt worden: vloeistof (melk, sap of water) en Juvo raw food poeder mengen, schudden en klaar is het ontbijt, lunch of diner.
De maaltijdvervangers voldoen aan alle eisen die aan gezonde voeding worden gesteld; het bevat alleen glutenvrije granen, het bevat geen gemodificeerde grondstoffen (NON GMO), het is plantaardig en biologisch en heeft uiteraard geen geur-, kleur-, smaak- of bewaarstoffen nodig.

Ervaar binnen enkele weken wat goede biologische rauwe voeding voor u betekent.

Juvo natural raw whole food

Raw food is voeding zoals groenten, granen en fruit die rauw, met zomin mogelijk bewerkingen gegeten worden. Raw food betekent dat de voeding niet wordt verhit boven de 45 graden. Belangrijk omdat de enzymen dan actief en behouden blijven.

Natural (Organic is Biologisch), betekent dat uitsluitend natuurlijke ingrediënten bevat die biologisch-organisch geteeld zijn. Er is dus geen gebruik gemaakt van pesticiden of kunstmest. De granen en groenten zijn niet genetisch gemodificeerd. (non GMO) Verschillende vruchten in Juvo zijn afkomstig van wild-pluk. De Amerikaanse USDA controleert dat Juvo inderdaad biologische ingrediënten gebruikt.

Wat is Whole food, “whole food” of “hele voeding” betekent dat de hele vrucht wordt gebruikt; vruchten met schil en rijst en granen met vlies. De vitaminen en  andere belangrijke voedingsstoffen bevinden zich in hun natuurlijke omgeving samen met andere stoffen (co-factoren) die zorgen voor een goede opname in het lichaam.

Meal, betekent dat JUVO een volledige maaltijdvervanger is. Dr. Hwang heeft JUVO zo samengesteld dat het alles bevat voor een gezonde volledige maaltijd.

Glutenvrij, Juvo bevat granen, maar wel een speciale selectie namelijk granen die van nature geen gluten bevatten.

Juvo heeft 4 biologische raw food maaltijdvervangers

De Juco maaltijdvervangers hebben een lage glycemische index; hierdoor krijgt u minder honger omdat Juvo uw bloedsuiker spiegel op peil houdt. U heeft geen trek meer om te snaaien of te snoepen.

Gemakkelijk gezond eten: Juvo Original Raw whole food meal (groen) raw whole food meal, een gezonde volledige maaltijdvervanger. Juvo Original is een biologische maaltijdvervanger gemaakt van 55 gevriesdroogde hele granen, groenten, fruit, wieren, paddenstoelen, vitaminen en mineralen. De makkelijkste manier om gezond te eten. Voor een goede weerstand, meer energie, om gewicht te beheersen, houdt je scherp en fit.

Duurzaam afvallen: Juvo Slim natural raw meal (roze), een gezonde maaltijdvervanger die ondersteunt bij afslanken en gewichtsbeheersing. Juvo Slim is een biologische maaltijdvervanger met 55 gevriesdroogde hele granen, groenten, fruit en paddenstoelen. Gezond, biologisch en duurzaam afvallen. 150 kcal per dosering.

Sport en Slank: Juvo raw Protein (wit) plantaardige licht verteerbare eiwitten-maaltijdvervanger. Juvo raw protein is een biologische maaltijdvervanger met o.a. granen, kiemen, bessen en algen. Ideaal voor een eiwit-dieet en voor sporters (kracht-sport en vechtsporten).

Gezondheid en weerstand: Juvo Raw Superfood (bruin), de smoothie-booster, superfood-maaltijdvervanger.  Juvo Raw Superfood is een biologische smoothie-booster en maaltijdvervanger gemaakt van granen, gevriesdroogde kiemen, levende grassappen, paddenstoelen, fruit-extracten en zee-groenten. Natuurlijke weerstand met superfood.

Hoe te gebruiken

Juvo kan op verschillende manieren gebruikt worden. Als basis voor een gezond leven en een gezond dieet wordt het ontbijt of het ontbijt en de lunch vervangen door JUVO. 1 x per week een JUVO dag bestaat uit het vervangen van ontbijt, lunch en diner door JUVO. Als reinigingskuur en om af te vallen kan JUVO of Juvo Slim gedurende 2 weken 3 maal daags gebruikt worden. Daarna naar behoefte om het gewenste gewicht te behouden.

Juvo Original is gemaakt om langdurig (jaren) te gebruiken. Juvo Slim is ontwikkeld om af te vallen, Juvo Raw Protein voor sporters en als basis voor een eiwit-dieet. Juvo Superfood is ontwikkeld om smoothies extra te versterken.

1. 350 ml melk, sap, yoghurt, water of een combinatie. 2. Twee schepjes JUVO toevoegen. 3. Eventueel vers fruit of noten toevoegen. 4. 1 Minuut blenden of shaken. 5. Eet smakelijk!

Juvo