Lipolip afslankenhelmond

 Lipolip afslankenhelmond

Sommigen hebben heel veel moeite om ondanks een gezonde voeding toch een gezond gewicht te behouden. Het feit dat dit zo moeilijk gaat kan verschillende oorzaken hebben :

  • De schildklier die te traag werkt
  • Hormonale stoornissen
  • Stress en/of emo-eten
  • Medicatiegebruik
  • Spijsverterings- en darmproblemen

Uiteraard werken wij als Gezond Fit & Mooi aan al deze oorzaken en bieden wij u een volledig programma inclusief gezonde voeding aan.

Soms is het echter nodig om dringend enkele extra kilootjes te verliezen. Dan kan het raadzaam zijn om een extra hulpmiddel in te zetten.

Wij gebruiken voor dit doel het driefase plan (dieetfase, stabilisatiefase, balansfase) van LipoLip®.

Lipolip  biedt een lifestyle programma waarmee je op verantwoorde, vitale manier in korte tijd heel wat gewicht, vet verliest. Nadien wordt je een gezond voedingspatroon aangeleerd aangepast aan jouw behoeftes.

Tijdens de dieetfase neem je elke ochtend een ampule Lipolip en houd je je aan een strikt dieetplan.

De kuur kan max. 42 dagen duren en gemiddeld verlies je tijdens deze periode 10% van je lichaamsgewicht.

 

afslanken


Het LipoLip® lifestyle programma bestaat uit een 3 fasen plan met een uitgebreide handleiding, allerlei tips en smakelijke menu’s.

Fase 1 – Dieetfase

De Dieetfase, duurt 23 tot max 39 dagen en draait voornamelijk om het kwijtraken van je overtollige ongezonde vetophopingen op ongewenste plaatsen zoals heupen, billen buik, bovenarmen of dijen. Deze fase bestaat uit een vet, en koolhydraatarm dieet met gezonde en lekkere recepten, eventueel ondersteunende voedingssupplementen en professionele begeleiding

Fase 2 – Stabilisatiefase

De Stabilisatiefase is een periode van 6 weken waarin het dieet langzaam wordt aangevuld, zodat je gewicht stabiliseert (geen jojo-effect) en vaak zelfs nog wat afneemt. Streefgewicht nog niet bereikt? Dan kun je gerust langer in fase 2 blijven. Een voedingssupplement biedt, waar gewenst, nog ondersteuning.

 

Fase 3 – Balansfase

In de Balansfase krijg je handvaten aangereikt die je kan gebruiken in je dagelijks gezond eetpatroon. In deze fase pas je bovendien toe wat je in fase 1 en 2 hebt geleerd over gezonde keuzes maken. Deze fase draait vooral om het vinden van een balans die bij jou past.
Na het doorlopen van fase 1 en 2 is je visie op eten helemaal veranderd. Je bent het nu gewend om gezond te eten. Uiteraard mag je nog weleens zondigen. Ik stel steeds de 80/20 regel voor. Voor 80 procent probeer je een zo gezond mogelijk voedingsprogramma aan te houden. Kies voor minder koolhydraten uit brood, pasta en aardappelen en meer koolhydraten uit groenten die door hun rijk aanbod aan vezels geen invloed op je suikerspiegel hebben. Eet ook meer gezonde eiwitten en gezonde vetten (vette vis, olijfolie, kokosvet, lijnzaad) in de plaats .

De kuur is uitsluitend te verkrijgen bij Gezond Fit & Mooi, en wordt gecombineerd met 20 behandelingen van de bodyformer en of cavitatie. Begeleiding en weefmomenten inbegrepen.

Voor meer informatie bel 0492-521581

 

 


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/qpress1/public_html/wp-content/themes/qpressmystile/functions/admin-functions.php on line 3193