Maxzlim

Afslanken maar dan echt!

Wat is Maxzlim?

MaxzlimMAXZLIM is een effectief afslankproramma voor mannen en vrouwen met overgewicht. Of het nu om slechts een paar kilo gaat, of om meer.

MAXZLIM capsules bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten op basis van Glucomannan.

MAXZLIM bevat ook L – carnitine, een natuurlijke transportstof die een belangrijke rol speelt in de energiestofwisseling in de cel.

De waardevolle vetten kunnen namelijk pas worden omgezet in energie als ze in aanraking komen met L-carnitine.

Verdere aanvulling met vitamine B6 en vitamine B12 optimaliseert de energievoorziening en is belangrijk voor de weerstand en een goede spijsvertering.

Glucomannan, wat is het?

De Glucomannan vormt een tijdelijk gelkussentje in de maag zonder zich te hechten aan de maagwand of de maaguitgang te blokkeren. Dit zorgt voor een afname van het maagvolume, waardoor er eerder een volgevoel ontstaat en je vanzelf minder gaat eten. In de darmen zorgt de vezelgel er vervolgens voor dat er minder nutriënten, zoals koolhydraten, lipiden en cholesterol door de darmwand worden opgenomen.

maxzlimBewezen wetenschap

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het gebruik van Glucomannan, in combinatie met een laag calorisch afslankprogramma, zorgt voor een significante reductie van de vetmassa. Bovendien is het afslankprogramma makkelijker vol te houden en treden er geen bijwerkingen op, zoals obstipatie.

 

 

 

Gezond afslanken

man.480x0-2Bij iedere verpakking van Maxzlim zit een speciaal afslankprogramma wat rekening houdt met een gezonde en verantwoorde samenstelling van voedingsstoffen. Zo kom je niets tekort en slank je gezond af.

Maxzlim capsules worden een half uur voor iedere maaltijd (ontbijt, lunch en diner) met ruim water ingenomen.

 

 

Hoe werkt Maxzlim?

Met maxzlim wordt structureel minder eten en drinken vanzelf een gewoonte, zoals structureel te veel eten en drinken er ook ooit een is geworden. Bedenk daarbij dat je gewoonten kunt aanleren, maar ook kunt afleren.

master-480-x-320-1-1-.480x0

Natuurlijke rem

Het Maxzlim afslankprogramma is makkelijk te volgen zonder hongergevoel. Het gewicht zal geleidelijk en op een natuurlijke wijze afnemen zonder jojo-effect.

  • bewezen 100% natuurlijk afslanken
  • inclusief afslankprogramma
  • vermindert de behoefte aan veel eten
  • beïnvloedt niet de smaak en “gezonde” trek
  • stimuleert de spijsvertering
  • eenvoudig in gebruik
  • verlaagt het cholesterolgehalte
  • verbetert de glucosetolerantie
  • veilig en verantwoord

Maxzlim bestellen!