Mijn Momentum

 

 

Momentum® afslankprogrammamijn momentum

Slank worden en slank blijven: twee doelen op zich. Om af te slanken en je streefgewicht vervolgens vast te houden, is meer nodig dan een tijdelijk dieet. Daarom heeft Momentum® een effectief 3 Fasenplan ontwikkeld. Geen wondermiddel, maar een effectief programma waarbij je op gezonde wijze – onder begeleiding van een gecertificeerd consulent – succesvol kunt afslanken in 24 dagen en vervolgens leert om je behaalde streefgewicht te behouden. Eenvoudig, zonder hongergevoel en met minimaal effect op je sociale leven.

Hoe werkt het? mijn momentum

Het Momentum afslankprogramma bestaat uit 3 fasen. Fase 1 duurt 24 dagen en heeft Carnitrin als basis: een natuurlijke vloeistof die het hongergevoel vermindert, de stofwisseling op peil houdt, de vetstofwisseling activeert en de ongezonde vetten aanspreekt. Je spieren en brandstof worden dus met rust gelaten. In combinatie met een uitgebalanceerd dieet en het voedingssupplement Multi Vita, kun je succesvol afslanken in 24 dagen, veelal op de gewenste plaatsen ( buik, billen, benen, bovenarmen, heupen). Tijdens fase 2 (21 dagen) vul je het dieet langzaam aan om je nieuwe gewicht te stabiliseren, het beruchte jojo-effect te voorkomen en vaak nog enkele kilo’s te verliezen. Fase 3 – de levensfase – geeft handvatten en richtlijnen voor een slank, gezond en vitaal leven.

Het dieetmijn momentum

Speciaal voor het programma hebben we een uitgebalanceerd dieet ontwikkeld. Niet alleen om gewicht te verliezen, maar vooral om  jezelf een gezond voedingspatroon aan te leren. Het Momentum dieet bestaat uit gezonde en smakelijke gerechten met veel groenten, fruit, vis en vlees. Geen maaltijd vervangers, maar gezond en eerlijksten, waardoor het dieet eenvoudig is vol te houden. Op mijnmomentum.nl vind je regelmatig nieuwe recepten en in de handleiding van het programma hebben we in samenwerking met een chef-kok een aantal smakelijke weekmenu’s samengesteld.

Voor wie?mijn momentum

Door de speciale samenstelling van de supplementen spreekt Momentum rechtstreeks je inactieve vetten aan, oftewel: de ongezonde vetten zonder enig functie, vaak op buik, billen en heupen en bovenarmen. Het programma is daarom niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht, maar ook voor mensen met een onregelmatige vetverdedeling. Dus heb je “alles al geprobeerd, maar krijg je steeds die paar hardnekkige kilo’s er niet af? Dan is Momentum wellicht de oplossing voor jou!

Wat kun je verwachten?mijn momentum

Het Momentum afslankprogramma bestaat uit 24 doses Carnitrin, 45 Multi Vita capsules, een 3 fase plan ( met een uitgebreide handleiding, tips & tricks en smakelijke weekmenu’s), een handig dieetoverzicht en een meetlint om je behaalde resultaten bij te houden. Basisbegeleiding door een gecertifieerd consulent, zoals mijzelf is inbegrepen en intensieve begeleiding is uiteraard ook mogelijk. Neem gerust contact met  ons op voor de mogelijkheden. Dus wat kun je verwachten? Een hoge slagingskans! Wie het programma nauwkeurig volgt, zal zeer waarschijnlijk het gewenste resultaat behalen en behouden.

Inspiratie en motivatiemijn momentum

Volg jij het Momentum lifestyle programma of ben je van plan er binnenkort mee te staren? Kijk af en toe eens op mijnmomentum.nl of de facebookfanpage. Hier kun je op ieder moment van de dag inspiratie en motivatie vandaan halen. je vindt er onder andere nieuw, achtergrondinformatie, smakelijke recepten, handige tips en ervaringen van anderen.

Bestellen?
via mijn momentum klik hier Indien u ook leuke keukengadgets wilt bestellen!