Nes Health

Nes Health is de nieuwe wetenschap van informatie in de gezondheidszorg.

Hoe weten cellen en organen wat ze moeten doen? Waardoor kunnen ze hun functionaliteit verliezen? Hoe kun je ze ondersteunen bij het herstelproces naar correct functioneren? Hoe kan het lichaam gemakkelijker terugkeren naar zijn zelfherstellend vermogen? Door het van corrigerende informatie te voorzien!

Nes Health is gebaseerd op het basis principe dat energie en informatie onze biologie besturen.

In vooruitstrevend wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat er een regulerend energie- en informatieveld binnen het fysieke lichaam bestaat dat voorbij het cel niveau opereert. Bij Nes Health noemen we dit het menselijk lichaamsveld (Human Body Field). Gedurende bijna dertig jaar hebben zij de structuur en functies van dit veld onderzocht. Daarbij heeft men o.a. vastgesteld dat de hoofdoorzaken van psychische problemen, verstoringen en blokkades in dat lichaamsveld zijn. Dit veld functioneert als een hoofdbesturingssysteem voor alle psychologische functies.

De Nes ProVision scan samen met Infoceuticals, Nestritions en de Mihealth, helpen om deze verstoringen te corrigeren zodat het lichaamsveld en het lichaam gemakkelijker en op een natuurlijke manier, weer naar normaal functioneren kunnen terugkeren.

Moe?  Uitgeblust?  Niet uzelf zijn?

Gezondheidsproblemen en geen adequate hulp?

U verdient het om Nes Health te ontdekken!

Uw Nes Health therapeute ,

Jolanda van Gennep