Ondersteunende producten

Ondersteunende productenOm het eenvoudiger te maken je nieuwe gewicht te behouden én je  gezondheid te bevorderen heeft Momentum® een aantal ondersteunende producten ontwikkeld.

Momentum® Multi Vita
Multi Vita is een compleet vitaminen- en mineralensupplement met een uitgebalanceerde samenstelling. Het verbetert het immuunsysteem, verhoogt de algemene weerstand en vult waar nodig tekorten aan. Daarnaast draagt de zorgvuldige samenstelling van ingrediënten bij aan een positieve gemoedstoestand en een goede stofwisseling. De Multi Vita capsules zijn speciaal voor het Momentum® afslankprogramma ontwikkeld, maar ook na de dieet- en stabilisatiefase raden wij aan om dagelijks 2 capsules in te nemen.

Momentum® Citrin Plus
Citrin Plus – een voedingssupplement op basis van HCA, Chroom en L-Carnitine – biedt een perfecte ondersteuning bij het behoud van je behaalde streefgewicht. HCA – een zuur uit de schil van de Garcinia Cambogia vrucht die in het wild groeit in Zuid India – vermindert de vetopslag, verhoogt de vetverbranding en vermindert de eetlust. Chroom houdt de bloedsuikerspiegel =stabiel, waardoor hongergevoel afneemt. Carnitine is een lichaamseigen aminozuur dat fungeert als antioxidant en een belangrijke rol speelt bij het omzetten van lichaamsvetten naar energie. Door deze speciale samenstelling biedt Citrin Plus een goede ondersteuning bij het afslanken en het vasthouden van je behaalde streefgewicht. Je kunt Citrin Plus dagelijks innemen, maar ook alleen bij speciale gelegenheden, zoals vakanties en feestdagen.

Bestel hier Momentum Multi Vita
Bestel hier Momentum Citrin Plus