Reset 36 voedingsplan

 Reset 36, restyle your life, reset your body

Sommigen hebben heel veel moeite om ondanks een gezonde voeding toch een gezond gewicht te behouden. Het feit dat dit zo moeilijk gaat kan verschillende oorzaken hebben :

  • De schildklier die te traag werkt
  • Hormonale stoornissen
  • Stress en/of emo-eten
  • Medicatiegebruik
  • Spijsverterings- en darmproblemen

Uiteraard werken wij als Gezond Fit & Mooi aan al deze oorzaken en bieden wij u een volledig programma inclusief gezonde voeding aan.

Soms is het echter nodig om dringend enkele extra kilootjes te verliezen. Dan kan het raadzaam zijn om een extra hulpmiddel in te zetten.

Wij gebruiken voor dit doel RESET 36

RESET 36  biedt een lifestyle programma waarmee je op verantwoorde, vitale manier in korte tijd heel wat gewicht, vet verliest. Nadien wordt je een gezond voedingspatroon aangeleerd aangepast aan jouw behoeftes.

WAT IS RESET 36?

RESET 36 is een combinatie van bewezen methoden die leiden tot duurzaam gewichtsverlies, minder lichaamsvet.

  1. Supplementen die de spijsvertering verbeteren door de darmflora te ondersteunen, honger en trek verminderen, die gericht het overtollige vet aanpakken en die vitamineren aanvullen.
  2. Voeding met veel proteïnen en weinig koolhydraten. Geen suiker en minimaal gluten.
  3. Een detox-kuur van 7 dagen
  4. Eten tussen 12.00 en 20.00 uur, intermittent fasting.
  5. Meer calorieën verbranden, door meer bewegen en slim te sporten.

RESET 36 verbetert de spijsvertering en de darmflora, de bacteriën in de darmen die invloed hebben op de vertering van vetten en koolhydraten. Het vult de voeding aan met micro-nutrienten ( vitaminen en mineralen) die de vetverbranding ondersteunen. Het reinigt het lichaam en het spijsverteringssysteem. Het draagt bij aan de hormoonbalans ( insuline, lepten, ghreline). Reset 36 leert het lichaam weer gemakkelijk en regelmatig te “switchen” tussen glucose-verbranding en vetverbranding. RESET 36 is een verandering van je lifestyle!

RESET 36 IS EXCLUSIEF  VERKRIJGBAAR IN HELMOND BIJ 

GEZOND FIT & MOOI!

 


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/qpress1/public_html/wp-content/themes/qpressmystile/functions/admin-functions.php on line 3193