Transzyme

Deze formule ondersteunt de celproductie en helpt de immuniteit te versterken.

Transzyme is ontwikkeld om de proteïnesynthese te ondersteunen en een betere wisselwerking met het genetische herstelproces tot stand te brengen.

PRODUCT BENEFITS:

  • Gerstekiempoeder is bekend als één van de meest volwaardige voedingsmiddelen uit de natuur. Er wordt aangenomen dat deze plant alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft voor jong en oud, kan leveren. Het bevat de hoogste natuurlijke gehalte van het enzym SOD (superoxide dismutase) en het is rijk aan vitaminen A, C, B1, B2, Foliumzuur en B12. Gerstegras poeder wordt heel gemakkelijk in natuurlijke vorm door het spijsverteringsstelsel geassimileerd. Een natuurlijke evenwichtige voeding voor het lichaam!
  • Abrikozenpitten hebben zoals de meeste zaden, een hoge voedingswaarde. Abrikozenpitten bevatten amygdaline (ook wel vitamine B17 genoemd) en is een stof die op een natuurlijke manier het immuunsysteem stimuleert. Er wordt verondersteld dat deze stof krachtige anti-kanker eigenschappen bezit.

ENERGETISCHE INFORMATIE:

Transzyme is ingeprint met NES bio-absorptie en Transcell infoceutical informatie. De Transcell informatie is aanvullende informatie om het lichaam te helpen bij het identificeren en corrigeren van belangrijke stukken informatie die verstoord zijn of verkeerd worden verstuurd; het zoekt daarvoor de informatie die opgeslagen is in het genetische materiaal, RNA en DNA.

            INGREDIËNTEN (per capsule)

  •              Abrikozenpitten 350 mg
  •              Gerste gras poeder 150 mg

Capsules: Plantaardige cellulose (hydroxypropylmethylcellulose)

Bestel hier Transzyme.