Bailine Nederland gaat per 1 september een samenwerking aan met Plantina Vitaminen. Alle studio’s in Nederland gaan de voedingssupplementen verkopen. Bailine adviseert al jaren haar klanten voedingssupplementen te gebruiken. In Plantina heeft Bailine een uitstekende kwalitatieve partner gevonden.

Zorgvuldigheid en kwaliteit
Net als Bailine streeft Plantina Vitaminen mensen te helpen bij een goede gezondheid en welzijn. Voedingssupplementen met vitaminen en mineralen spelen hierin een essentiële rol. Gecombineerd met de simulatorprogramma’s van Bailine en de voedingsadviezen is dit een logische stap. Ellen Vink, eigenaar van Bailine Nederland is erg verheugd met deze samenwerking. “Plantina Vitaminen staat bekend om haar zorgvuldigheid en kwaliteit en dat tegen een juiste prijs”.
Strenge kwaliteitseisen
Bailine professionals zijn al jaren overtuigd van het belang van voedingssupplementen en adviseren om naast een gezonde voeding ook voedingssupplementen te gebruiken. De voedingssupplementen van Plantina zijn ontwikkeld in Nederland door het Ortho Institute. Zij staan borg voor strenge kwaliteitseisen en zorgen ervoor dat formules bijgesteld worden zodra zich in de wetenschap nieuwe ontwikkelingen voordoen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *