Bailine Helmond 5 jaar

Beste klanten, familie en vrienden en kennissen, bij deze wil ik jullie allemaal uitnodigen voor de open dag op vrijdag 12 april vanaf 14.00 uur in verband met mijn 5 jarig bestaan van Bailine Helmond.

De meeste mensen in Helmond kennen Bailine inmiddels door de zeer goede resultaten op het gebied van (plaatselijk) afvallen. Door de Bailine Training Stimulator wordt door middel van elektronische impulsen de spieren van je lichaam getraind, zodat de huid stakker wordt, vet verbrandt, cellulitis verdwijnt, maar ook diverse pijnen, zoals bv reumatische pijnen en nek en schouderklachten kunnen worden bestreden.

Bailine is daarom meer dan figuurvorming alleen. Niet alleen het uiterlijk is belangrijk om je gezond te voelen. Een gezond voedingspatroon en een bewuste leefwijze is essentieel voor een goed functionerend lichaam en geest. Bailine is uw coach voor een goed leef-en eetpatroon en adviseert u over voeding en supplementen.

Als Natuurgeneeskundige heb ik inmiddels kennis verworven op het gebied van orthomoleculaire geneeskunde en van NES (Nutri Energetics Systems), met name op het gebied van voeding en kwantumgeneeskunde. Problemen met uw gezondheid en oorzaken die het afvallen in de weg staan kunnen daarom worden aangepakt  waardoor u ook weer lekker in uw vel komt. Afhankelijk van uw type verzekering kan uw rekening (deels) vergoed worden door uw ziektenkostenverzekeraar. U dient uw polis op complementaire geneeswijze te raadplegen.

Om het 5 jarig bestaan te vieren bent u van harte welkom tijdens de opendag, en wordt u getrakteerd op “superfood”.  Ook wordt u in de gelegenheid gesteld om op deze dag  behandelingen te kopen tegen de prijzen van 5 jaar geleden! Tussen 17.00 uur en 18.00 uur wil ik graag het glas met u heffen om te toasten op de volgende 5 jaar!

 

Tot ziens allemaal op vrijdag 12 april,

Jolanda van Gennep