Cavitatie

Cavitatie is het alternatief voor liposuctie!

Vet verwijderen met cavitatievoordelen-van-cavitatie

Wilt u plaatselijk afslanken, definitief afrekenen met probleemzones zoals een buikje, lovehandles, zadeltassen, vetophoppingen of cellulite?

Afslanken op gebieden waar u dat wenst is vaak niet mogelijk door alleen gezonde voeding, lijnen of sport. Liposuctie lijkt de oplossing, maar liposuctie is pijnlijk en risicovol.

Een doorbraak op het gebied van afslanken: cavitatie. Met cavitatie bereikt u het effect van een reguliere liposuctie, maar zonder chirurgische ingreep.

Cavitatie is de meest effectieve methode op het gebied van afslanken en figuurcorrectie.

Cavitatie is de manier om vet veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. Laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij. Vervolgens wordt het vet op een geheel natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd. Dat alles maakt cavitatie tot het beste alternatief voor liposuctie. Na slechts enkele behandelingen bereikt u het resultaat van liposuctie, zonder pijnlijke operatie en blijvende littekens. Een cavitaite behandeling is veilig, pijnloos en bewezen effectief.

De Voordelen

 • Direct meetbaar resultaat na slechts één cavitatie behandeling
 • Verlies van centimeters, zonder te sporten
 • Vet definitief weg
 • Reductie van cellulitis
 • Zeer plaatselijke behandeling mogelijk
 • Meerdere lichaamsdelen tegelijkertijd behandelen
 • Geen operatie, narcose of injecties
 • Geheel pijnloos

Afslanken door middel van cavitatie is de eerste stap naar zichtbare buikspieren

Buikspieren worden pas echt goed zichtbaar als er weinig tot geen vet op de betreffende lichaamszone zit. Vermindering van vet en vetophoppingen zorgt ervoor dat de buikspieren beter zichtbaar worden. Na het verminderen van het overtollige buikvet kunnen de buikspieren getraind worden met buikspieroefeningen of door middel van een Bailine behandeling.

Wat zijn de resultaten?

Het eerste resultaat is direct meetbaar na slechts een behandeling. De resultaten zijn verschillend per persoon, maar gemiddeld zult u een vermindering van 2 tot 6 centimeter in omtrek kunnen meten per behandeling.

 

Zijn de resultaten van cavitatie blijvend?

Omdat het membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden. Het resultaat is definitief: ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan. Echter is ons lichaam wel in staat om bij een ongezonde levensstijl opnieuw (lege) vetcellen (welke niet door de cavitatie behandeling zijn bereikt) als opslag voor vetten te gebruiken. Om op gewicht te blijven is het belangrijk om een gezond eetpatroon aan te houden en indien mogelijk ook te sporten, hierdoor worden nog betere resultaten behaald.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van het resultaat dat u wenst te bereiken. Tijdens het consult wordt dit met u besproken en kunt u in overleg een behandelplan samenstellen.

Behandelzones

 • Het gehele lichaam
 • Buik
 • Benen
 • Billen en heupen
 • Bovenarmen

Wilt u meer weten of een afspraak maken?

Bel 0492-521581 of vul onderstaand formulier in!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/qpress1/public_html/wp-content/themes/qpressmystile/functions/admin-functions.php on line 3193