Collageen lichttherapie

Huidveroudering door de afname van collageen en elastine

Collageen en elastine zorgen ervoor dat de huid sterk, elastisch en glanzend blijft. Na het 25e levensjaar neemt de productie van deze bouwstoffen echter behoorlijk af. Het gevolg: de huid verouderd, rimpels, frons rimpeltjes lijntjes en vouwen gaan zich vormen. Daarnaast kan het proces ook nog eens worden versneld door andere factoren zoals: luchtvervuiling, stress en blootstelling van de huid aan de zon.

Golflengte van 633 nanometer bewezen effectief

Wettenschappers zijn het er over eens dat bepaalde lichtspectra van invloed zijn op de processen in ons lichaam, met name de fotobiomodulatie. Het licht op een golflengte van 633 manometer activeert de natuurlijke lichaamsprocessen om de huidveroudering tegen te gaan. Met andere woorden: fibbroblasten, die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastine, worden gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken.

21 daagse anti aging kuur

Geen beschadigingen aan de huid, irritaties, naalden, lasers, pil of heftige peelings! Een speciale huidverjongingskuur. Met deze collageen lichttherapie kuur werkt u slechts in 21 dagen naar een jongere en mooie huid. De behandelingen zijn geschikt voor elk type huid en iedere leeftijd. Voor zowel vrouwen, als mannen. Het resultaat: 4 keer de natuurlijke productie van elastine!

 De voordelen

  •  gaat veroudering, rimpels en lijntjes zichtbaar tegen
  •  de huid wordt weer elastisch, stevig en soepel
  •  reductie van rimpels en lijntjes
  •  maakt de huid jong, stralend en strak
  •  bevordert de zuurstofopname en stofwisseling van de huid
  •  heerlijk ontspannende sessies – geen lasers, UV straling of warmte

Collageen lichttherapie i.c.m. collagenol gel voor een optimaal resultaat!

Collagenol-633 is een speciaal ontwikkelde gel om de resultaten van de fotobiomodulatie behandeling te verhogen. De gel heeft een multifunctioneel effect: het voedt de huid, rekt de huid op, en werkt als een soort lens. Het collageen licht wordt hierdoor beter geabsorbeerd.

Behandelprogramma op uw huid afgestemd!

Omdat niet elke huid hetzelfde is, zijn er vier verschillende programma’s ontwikkeld. Hierdoor bereikt u het best mogelijke resultaat.

 

 

 

Wanneer zie je resultaat?

Na de eerste behandeling voelt de huid al strakker aan. Vanaf de derde behandeling zijn de eerste resultaten zichtbaar.

Behandelzones

  • Gezicht
  • Hals
  • Decollete
  • Handen

 

Bestel hier de kuur.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/qpress1/public_html/wp-content/themes/qpressmystile/functions/admin-functions.php on line 3193