Laboratoriumonderzoeken

Meten is weten. Voorkomen is beter dan genezen.

Dit geeft in het kort weer waarom laboratoriumonderzoek belangrijk is. Op basis van de uitslag kun je een gericht behandelplan opstellen voor aanwezige klachten/aandoeningen. En je kunt onderzoek inzetten om preventief te werk te gaan. Voor laboratoriumdiagnostiek werkt Gezond Fit & Mooi  samen met RP Sanitas Humanus. RP Analytic is het laboratorium waar feces (ontlasting)-, bloed-, urine- en speeksel analyses uitgevoerd wordt. Met onderzoek kunnen veel oorzaken van klachten in een vroeg stadium worden opgespoord.

Laboratoriumonderzoekenpreventie

Gezond Fit & Mooi heeft de testen op voorraad en kunnen direct meegegeven worden. De onderzoeken moeten altijd door een therapeut of arts aangevraagd worden. Bloedafname voor de SKB test kan direct in de praktijk gedaan worden. Voor het ontlastingonderzoek krijg je de test mee naar huis. Voor Sommige testen is het nodig om bloed af te laten nemen in laboratorium bij je in de buurt.

De uitslag wordt als eerste gestuurd naar de praktijk en wordt vervolgens met jou uitvoerig besproken tijdens het consult.

Tarieven en Vergoeding

De onderzoeken worden in de meeste gevallen niet vergoed. Enkele aanvullende verzekeringen vergoeden deze onderzoeken wel, je kunt dit het beste nagaan bij je zorgverzekeraar (of je polisvoorwaarden).

 


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/qpress1/public_html/wp-content/themes/qpressmystile/functions/admin-functions.php on line 3193