Metabolic Balance

persoonlijk voedingsplanHet Persoonlijk Voedingsplan van Metabolic Balance

Metabolic Balance is een voedingsprogramma voor een betere stofwisseling en gewichtsregulatie dat is ontwikkeld door Duitse artsen en voedingswetenschappers. Met behulp van het programma kun je onder begeleiding jouw huidige voedingspatroon omzetten naar een volkomen uitgebalanceerd en individueel toegesneden voedingsprofiel. De basis hiervoor is jouw persoonlijk voedingsplan. Dit wordt opgesteld aan de hand van je actuele bloedwaarden en jouw gezondheidsgegevens.
Het Metabolic Balance programma leidt je in vier fasen naar succes en zorgt dat jouw persoonlijke gewichtsproblemen verdwijnen en jouw gezondheid bevordert.

voeding als pijnstillerHoe werkt Metabolic Balance?

Een persoonlijk voedingsplan brengt jouw ‘lichaamschemie’ met de bij jou passende ‘voedingsmiddelenchemie’ in een nieuwe, metabolische balans. Je gebruikt niet alleen gezonde en de voor jouw noodzakelijke voedings- en mineraalstoffen tijdens de maaltijd, maar je eet ook díe voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft om jouw verstoorde stofwisseling weer goed in balans te brengen. Jouw persoonlijke voedingsplan brengt je gehele persoonlijke fysieke situatie in kaart en is uitsluitend op jou en jouw gezondheidstoestand van toepassing.

 

 

 Wat zorgt er dan voor dat je met het Metabolic Balance programma gewicht verliest?

persoonlijk voedingsplan

Door het Persoonlijk Voedingsplan krijgt jouw lichaam alle noodzakelijke en gezonde voedingsstoffen tijdens de maaltijden binnen. De voedingsmiddelen worden hierbij niet geselecteerd op grond van het aantal calorieën of het percentage vetten, eiwitten of koolhydraten; het criterium voor de keuze van voedingsmiddelen is de wijze waarop ze jouw hormoonhuishouding beïnvloeden. Daarmee wordt een gezonde stofwisseling en een natuurlijke afgifte van insuline bewerkstelligd. Met de nieuwe, eenvoudige regels voor (het bereiden en nuttigen van) de maaltijden reguleer je gemakkelijk en blijvend jouw gewicht en versterk je jouw totale hormoonhuishouding.

 

Hoe verbeter ik mijn gezondheid met Metabolic Balance?

De omschakeling van het lichaam naar passende, gezonde en uitgebalanceerde voeding voorkomt op lange termijn de bekende welvaartsziekten, vooral in combinatie met regelmatige beweging. Het herstel van de natuurlijke voedingsbalans bewerkstelligt het herstel van een natuurlijk lichaamsgewicht.
Tegelijkertijd verbetert je uithoudings- en concentratievermogen en stijgt je totale energieniveau. Je slaapt beter, je fysieke en psychische kracht neemt toe, je voelt je over het geheel genomen gezonder en krachtiger en dat straalt je ook uit! Je breekt je lichaamsvet af en spaart je spier- en bindweefsel door Metabolic Balance, dat wil zeggen dat je huid strak en glad blijft.

 

Wanneer raad ik je aan met het Metabolic Balance-programma te beginnen?

persoonlijk voedingsplan

Deelnemen aan het Metabolic Balance programma is voor jou zinvol en waardevol als…

  • jouw gewicht een probleem vormt, dat om een definitieve oplossing vraagt en je op een gezonde manier wilt afvallen;
  • er al sprake is van gezondheidsproblemen, die met overgewicht of een
    verkeerde voeding samenhangen. Dat kunnen bijvoorbeeld ziekten zijn als
    diabetes type II, reuma, chronische migraine, te hoge cholesterol waarden, vetstofwisselingsstoornissen, hoge bloeddruk en andere welvaartsziekten;
  •  je, ongeacht je leeftijd, energiek en fit wilt zijn en blijven met een groot uithoudingsvermogen.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/qpress1/public_html/wp-content/themes/qpressmystile/functions/admin-functions.php on line 3193