Metabolic balance, jouw persoonlijk voedingsplan

een persoonlijk voedingsplanEen compleet Persoonlijk Voedingsplan met voeding welke u zelf kunt samenstellen met eigen combinaties van groenten, fruit, bonen, vis, vlees en andere bronnen.In de markt komen we gedurende de jaren steeds meet diëten en dieetgoeroes tegen. Van Dr. Atkins tot Sonja Bakker. Het blijkt dat de mens geregeld behoefte heeft om zijn voeding aan te passen en het overgewicht te bestrijden. We eten om vervolgens de ballast hiervan weer kwijt te raken.

Vanuit een natuurlijk oogpunt wordt dit “crashen”genoemd en verteren we spiermassa in plaats van vetmassa. Deze voedingsprogramma’s zijn standaard gemaakt voor een hele grote doelgroep. Maar bent u standaard? Reageert u net als ieder ander? Zijn uw klachten het zelfde. Meten is Weten.

Gezond Fit & Mooi heeft daarom ook gekozen voor het werken met een Persoonlijk Voedingsplan van Metabolic Balance.

Een Persoonlijk Voedingsplan gemaakt aan de hand van uw eigen bloedwaarden. Gezond Fit & Mooi  heeft een programma voor een betere stofwisseling en gewichtsregulatie, dat is ontwikkeld door een Duitse arts en voedingswetenschappers. Met behulp van het programma kunt u onder begeleiding uw huidige voedingspatroon omzetten naar een volkomen uitgebalanceerd en individueel toegesneden voedingsprofiel. De basis hiervoor is uw Persoonlijke Voedingsplan. Het wordt opgesteld aan de hand van uw actuele bloedwaarden en uw gezondheidsgegevens. Gezondheidsklachten verminderen en gewichtsverliezen is uw cadeautje.

Hoe werkt een Persoonlijk Voedingsplan.

Uw Persoonlijk Voedingsplan brengt uw persoonlijke “lichaamschemie” met de bij u passende „voedingsmiddelenchemie” in een nieuwe, metabolische balans. U gebruikt niet alleen gezonde en de voor u noodzakelijke voeding- en mineraalstoffen tijdens de maaltijd, maar u eet veeleer ook die voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft om uw verstoorde stofwisseling weer goed in balans te brengen. Uw Persoonlijk Voedingsplan brengt uw gehele persoonlijke fysieke situatie in kaart en is daardoor uitsluitend op u en uw gezondheidstoestand van toepassing.

De voedingsmiddelen worden hierbij niet geselecteerd op grond van het aantal calorieën of het percentage vetten, eiwitten of koolhydraten: het criterium voor de keuze van voedingsmiddelen is de wijze waarop ze uw hormoonhuishouding beïnvloeden. Daarmee wordt een gezonde stofwisseling en een natuurlijke afgifte van insuline bewerkstelligd. Veel gezondheidsklachten kunnen verdwijnen op het moment dat men overschakelt naar een voedingsplan wat geheel op de persoon is afgestemd. De conclusie is dan ook dat leefstijlverandering op welke leeftijd dan ook, leidt tot een verlaging van het risico op chronische ziekte, lichamelijke beperkingen en gezondheidsklachten.

 • Overgewicht,
 • Problemen met de suikerstofwisseling,gezonde voeding
 • Hart en vaatziekte
 • Reumatische aandoeningen
 • Migraine, Lever en Galklachten
 • Nier en blaasproblemen
 • Vermoeidheidsklachten
 • Hormonale stoornissen
 • Osteoporose,
 • Allergieën en huidproblemen
 • Slaapproblemen,
 • Gewrichtsproblemen

Waarom werkt een Persoonlijk Voedingsplan.

Het doel van een Persoonlijk Voedingsplan is het ondersteunen van uw gezonde stofwisseling en het reguleren van uw gewicht. Om uw doel zo vlot mogelijk te behalen in een periode die u kunt overzien, wordt u begeleid door Jolanda van Gennep die hiervoor speciaal is opgeleid.

Welke verbeteringen van de gezondheid bereik ik met een Persoonlijk Voedingsplan?

De omschakeling van het lichaam naar passende, gezonde en uitgebalanceerde voeding voorkomt op lange termijn de bekende welvaartsziekten, vooral in combinatie met geschikte beweging. Het herstel van de natuurlijke voedingsbalans bewerkstelligt het herstel van een natuurlijk lichaamsgewicht.
Tegelijkertijd verbetert uw uithoudings- en concentratievermogen en stijgt uw totale energieniveau. U slaapt beter, uw fysieke en psychische kracht neemt toe, u voelt u over het geheel genomen gezonder, vitaler en krachtiger en dat straalt u ook uit! U breekt uw lichaamsvet af en spaart uw spier- en bindweefsel door het Persoonlijk Voedingsplan, dat wil zeggen dat uw huid strak en glad blijft.

Wanneer moet ik beslist met een Persoonlijk Voedingsplan  beginnen?

Deelnemen aan het programma is voor u zinvol en waardevol,

 • als uw gewicht een probleem vormt, dat om een definitieve oplossing vraagt
  en u op een gezonde manier wilt afvallen en of wilt afslanken;
 • als er al sprake is van gezondheidsproblemen, die met overgewicht of een
  verkeerde voeding samenhangen. Dat kunnen bijvoorbeeld ziekten zijn als
  diabetes type II, reuma, chronische migraine, vetstofwisselingsstoornissen,
  hoge bloeddruk;
 • als u, ongeacht uw leeftijd, energiek en fit wilt zijn met een groot uithoudingsvermogen

Meer weten? Vul onderstaand formulier in!

Aanvraag intake persoonlijk voedingsplan

Het stofwisselingsprogramma om uw gezondheid te bevorderen, gewichtsproblemen op te lossen en uw vitaliteit te vergroten.

persoonlijk voedingsplan


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/qpress1/public_html/wp-content/themes/qpressmystile/functions/admin-functions.php on line 3193