NES Health therapie

 De NES Health therapie combineert oude en nieuwe inzichten; van traditionele chinese geneeskunde tot homeopathie en westerse geneeskunde. De NES Health scan analyseert je energieveld en geeft aanbevelingen voor herstel.

NES ProVision is een computer systeem, welke een complete energetische scan van je lichaam maakt, zonder dat dit belastend is voor de gezondheid. Het is een systeem dat uitgebreid vaststelt waar het lichaamsveld blokkeert en waar het informatie en energie verliest. Zo wordt een compleet inzicht verkregen van zowel de geestelijke als de lichamelijke gesteldheid van dat moment.  De balans wordt hersteld door het innemen van infoceuticals en gebruik van de mihealth. Dit zijn mineralen waarvan het energieveld versterkt is en welke in druppelvorm met water worden ingenomen.  De druppels dienen eenmaal per dag te worden ingenomen.

De NES Health therapie ziet het lichaam als een geheel. Door te werken naar de kern van de klachten kunnen lichaamsfuncties weer versterkt en in evenwicht gebracht worden. De NES versterkt het lichaam door steeds stukjes van de verstoring op te ruimen. Uiteindelijk komt het lichaam in balans en verdwijnen de klachten. Het kan hierbij gaan om lichamelijke klachten maar bijvoorbeeld ook om emotionele onbalans, psychische klachten of slaapproblemen. Het lichaamsveld kan verstoord zijn door stoffen in het milieu, bacteriën en virussen, straling, shock of emotionele, fysieke en andere factoren.

 

  • Een NES scan duurt 10 seconden. Uw hand ligt op een soort computermuis die uw lichaamsveld scant.
  • Jouw scan is direct zichtbaar op het scherm. Samen bespreken we de resultaten en vergelijken we die met uw gezondheidsklachten, zodat je begrijpt wat er in je lichaamsveld en je lichaam gebeurt. De uitleg wordt naar je gemaild zodat je het thuis nog eens op je gemak kan nalezen.
  • Op basis hiervan wordt een aanbeveling gegeven over de infoceuticals. Deze voorzien het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam weer van de juiste informatie en energie.
  • Elk infoceutical bevat kleine hoeveelheden micro-mineralen die zijn ingeprent met informatie om verstoringen in het lichaamsveld aan te pakken. De infoceuticals worden als druppels in een glas water ingenomen.
  • Na ongeveer 1 maand  worden op basis van een nieuwe scan nieuwe infoceuticals voorgeschreven.
  • De NES therapie werkt in lagen (zoals bij het afpellen van een ui); eerst worden de grote velden aangepakt en wordt de energievoorziening verbeterd. Ook gaan we een begin maken met het opruimen van zware metalen en het verbeteren van informatiestromen. Daarna is de weg vrij om diepere blokkades en verstoringen aan te pakken.
  • Met de NES infoceuticals werk je in  3 tot 6 energiescans naar balans en herstel.

Nes Health therapie is zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen. Vele mensen over de hele wereld hebben positieve veranderingen ervaren dankzij deze therapie zoals: verbeterde gezondheid, diepere slaap, meer energie, grotere emotionele stabiliteit, verbeterde spijsvertering, verbeterde conditie van de huid, evenwichtigere bloedsuikerspiegel, grotere mentale helderheid,  beter bestand zijn tegen stress, vermindering van pijn en ongemakken.

De NES versterkt het lichaam door steeds stukjes van de verstoring op te ruimen. Uiteindelijk komt het lichaam in balans en verdwijnen de klachten.

Neshealth therapie

Disclaimer

De NES Health scan is een energetische beoordelingscan. NES Provision claimt niet ziektes te diagnosticeren, te genezen, te voorkomen of te behandelen. NES Health en haar claims zijn niet geëvalueerd door een overheidsinstelling of regelgevende instantie.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/qpress1/public_html/wp-content/themes/qpressmystile/functions/admin-functions.php on line 3193