Nes Infoceuticals

Wat zijn Nes Infoceuticals?

De Nes Infoceutical bevat kleine hoeveelheden micromineralen, die zijn ingeprint met informatie om verstoringen in het lichaamsveld aan te pakken. Dit in tegenstelling tot kruiden, (voedings) supplementen en geneesmiddelen, die alleen chemische informatie aan het fysieke lichaam verstrekken. Deze middelen kunnen pas optimaal hun werk doen als het onderliggende besturingssysteem – het lichaamsveld dat door de infoceutical wordt aangepakt- weer functioneert.
De Nes scan geeft aan welke Nes infoceuticals  u op dat moment nodig heeft. Op basis van een nieuwe scan worden de infoceuticals na verloop van tijd aangepast.
Nes Infoceuticals worden als druppels in een glas water ingenomen. U kunt ze tegelijk met andere supplementen, kruiden, vitaminen en zelfs met geneesmiddelen gebruiken.

Ervaringen bij inname van Nes Infoceuticals:

* betere gezondheid en welzijn
* diepere, meer rustgevende slaap
* verbetering van de energie en vitaliteit
* verbeterde spijsvertering

De Nes Health heeft in totaal 67 Nes Infoceuticals ontwikkeld.

De infoceuticals zijn onderverdeeld in een aantal categorieën:

 • Big Field Aligners (BFA’S) helpen om het lichaamsveld uit te lijnen op de natuurlijke aard- en krachtvelden. Een optimaal welzijn is alleen mogelijk als mensen in balans zijn met deze velden.
 • Energetic Drivers (ED’S) versterken het lichaamsveld, zodat het de complexe functies van het fysieke lichaam efficiënt kan coördineren. Daarmee verbetert de totale energie en vitaliteit.
 • Energetic Integrators (EI’s) helpen verstoringen in de informatiebanen van het lichaam(meridianen) op te lossen. En ze ondersteunen de werking van de meridianen, mentale functies en emotionele communicatie. Ze zorgen ervoor dat deze in balans zijn.
Naarmate u vordert in het NES Health therapie, kunnen ook de volgende soorten infoceuticals worden voorgeschreven:
 • Energetic Terrains (ET’s) activeren de energetische immuniteit en het herstel van genezende boodschappen in het human bodyfield, zodat het lichaam aanvallen van bijvoorbeeld virussen en bacteriën kan weerstaan en oplossen.
 • Energetic Stars (ES’s) Ondersteunen bij het opheffen van grote blokkades in de stofwisselingsprocessen en overleveingsmechanismen van het lichaam.
Het Nes innameplan
Op basis van de NES Provision scan, die gedetailleerde informatie over u human bodyfield weergeeft, adviseert de behandelaar welke infoceuticals nodig zijn om de verstoringen aan te pakken.
In overleg met u stelt hij vervolgens een behandel- en innameplan op. Per behandelingstraject, dat ongeveer een maand duurt, adviseert een behandelaar meestal één tot vier verschillende Nes Infoceuticals in te nemen.
De Nes Infoceuticals worden als druppels in een glas water ingenomen. Een overzichtelijk schema laat zien hoe vaak, in welke volgorde en hoeveel druppels u inneemt.
Het is belangrijk de aanwijzingen precies op te volgen. Infoceuticals mogen bijvoorbeeld niet worden gemengd. Bij inname van meerdere infoceuticals moet u tenminste 2 minuten wachten voordat u de volgende inneemt.
Reacties op Nes Infoceuticals
Tijdens het programma merkt u dat de infoceuticals uw lichamelijke herstelproces verbeteren, en een positief effect hebben op onderliggende fysiek en/of emotionele problemen.
De meeste mensen ervaren vrijwel meteen een vooruitgang in welzijn en vitaliteit. Sommig melden dat ze meer dromen, een sterker gevoel en meer persoonlijk inzicht hebben.
Incidenteel kunnen tijdelijk milde bijwerkingen, zoals hoofdpijn of griepachtige verschijnselen ontstaan.
Dit is normaal en een teken dat het human bodyfield beter werkt. De  verstoringen, waardoor de gezondheidsklachten zijn ontstaan, worden immers opgeruimd. Na een paar dagen moeten eventuele klachten verdwenen zijn.
Als u zich echter zorgen maakt of vragen heeft, neem dan contact op met uw behandelaar. U kunt de infoceuticals tegelijk met andere supplementen , kruiden, vitaminen en zelfs met geneesmiddelen gebruiken.
Wat kunt u zelf doen?
 •  meer water te drinken (1 – 2 liter water per dag )
 • dieper adem te halen
 • meer ontspannen en te lachen
 • massages en/of lichaamswerk
 • meer en verkwikkend te slapen
 • stoombaden of sauna’s

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/qpress1/public_html/wp-content/themes/qpressmystile/functions/admin-functions.php on line 3193