Oerslank

Oerslankproduct-oerslank

Overgewicht kent een groot aantal oorzaken. In het stappenplan van Oerslank begin je met het veranderen van de drie belangrijkste factoren die je lichamelijke situatie beïnvloeden.

Om een gezond gewicht te bereiken, zul je een aantal zaken zelf moeten uitproberen. De oorzaak van je overgewicht bepaalt uiteindelijk bij welk van de drie belangrijkste onderdelen je begint. Wanneer je je voedings- en je bewegingspatroon tegelijk verandert, is de kans van slagen het grootst.

Lukt dit je niet, doe het dan stap voor stap zoals het beschreven staat in dit stappenplan. Voor de één is het makkelijker om de voeding aan te pakken, de ander start liever met bewegen. Doe wat jij het prettigste vindt. Het maakt niet uit waar je begint, als je maar begint.

Verander je voedingspatroon

Het veranderen van je voedingspatroon van traditionele hedendaagse voeding naar oervoeding lijkt heel moeilijk. Vrijwel iedereen die de overstap gemaakt heeft, zegt nadien dat het moeilijker lijkt dan het is. Je lichaam weet eigenlijk precies welk voedsel bij je past. Als je gezond eet, voel je je veel prettiger en blijer dan wanneer je iets eet wat niet bij je past. Uitgebreide informatie over de diverse variaties oervoeding vind je in het boek Oerslank.

Je start met de basis oervoeding, zoals staat beschreven in Oerslank.
Lukt het om met de basis oervoeding gewicht te verliezen kun je hiermee doorgaan totdat je op je streefgewicht bent. Daarna kun je overstappen naar de milde oervoeding.

Begeleiding methode Oerslank

Bij Gezond Fit en Mooi kun je begeleiding krijgen in jouw zoektocht naar een gezonde levensstijl. Het boek, werkboek en begeleiding wordt inclusief gegeven met 20 behandelingen van onze bodyformer en/of cavitatie. Voor meer informatie, bel 0492-521581 of stuur een email naar info@gezondfitenmooi.nl

 

 


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/qpress1/public_html/wp-content/themes/qpressmystile/functions/admin-functions.php on line 3193