Wist u dat wij zijn ondervoed door overvloed en dat het menselijk lichaam ongelooflijk lang fantastisch kan functioneren? Op voorwaarde dat je er op een normale manier mee omgaat en het van de juiste voeding voorziet.

Helaas zijn we onszelf tegenwoordig langzaam en waarschijnlijk volkomen onbewust aan het vergiftigen. 80% van het voedsel dat in de schappen van onze supermarkt ligt is nep voedsel.En overal waar je tegenwoordig staat af te rekenen of het nu bij de kiosk of benzinepomp is; overal liggen chocoladerepen en andere zoetigheden voor het grijpen. Snoep, chips, koekjes………het is een waaier van geur, kleur en smaakstoffen tot zover je oog reikt. Het is constant een gevecht om nee te zeggen tegen al dit lekkers. Het resultaat is dat we als samenleving meer eten dan ooit, maar nog nooit zo ondervoed en te dik zijn geweest.

Kennis over jezelf, over voeding en het luisteren naar je eigen lichaam is daarom ontzettend belangrijk!

Om het kaf van het koren te scheiden en jezelf iedere dag de best mogelijke start te geven? Het kan en is ook mijn streven. Verhoog je kennis over voeding en daarmee het plezier en geluk in je leven!

Gezond Fit & Mooi

Jolanda van Gennep

Nauurgeneeskundige

Note; Geraadpleegde bron;  Eet jezelf mooi slank en gelukkig, door Amber Albarda

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *