Testimonials

Testimonials een persoonlijk voedingsplan

“Zoals bij zoveel mensen het geval is wilde ook ik graag wat kilo’s kwijt. Ik heb hiervoor dan ook veel diëten geprobeerd, maar niets hielp. Tot ik in maart een kennis tegenkwam die ik een paar maanden niet had gezien. Zij was in drie maanden tijd erg veel afgevallen bij Gezond Fit & Mooi. Daar had ik natuurlijk wel oren naar. Het duurde dan ook niet lang voordat ik een afspraak had gemaakt bij Gezond Fit & Mooi in Helmond. De eerste keer kreeg ik een gratis kennismakingsbezoek. Hierin kreeg ik informatie over de afvalprocedure. Dit bezoek gaf mij een goed gevoel en ik ben dan ook meteen met de behandelingen gestart. Doordat ik iedere week een wisselend dieet kreeg was het voor mij gemakkelijk vol te houden. Ik zorgde er wel voor dat ik me streng aan deze opdrachten hield! Naast het voedingsplan had ik ook twee keer in de week een behandeling bij Gezond Fit & Mooi. Ik werd daar begeleid door Jolanda. Zij was voor mij een stimulerende factor! Altijd erg spontaan en behulpzaam. Tijdens deze bezoeken kreeg ik ook elektrotraining. Dit alles resulteerde erin dat ik in 10 weken tijd 12 kilo ben afgevallen! Ik ben er ontzettend blij mee en ik zit nu weer lekker in mijn vel. De vakantie staat voor de deur en ik kan eindelijk met een gerust hart mijn badpak weer aan…”

Wilma Gerrits, 56 jaar.

 

“Ik vond het fijn om naar Gezond Fit & Mooi te gaan. Als ik ooit een tweede zwangerschap achter de rug heb, kom ik terug. Ik had met 15 behandelingen met gemak een goed resultaat. “

Anne van der Ven, 24 jaar

 

“Mijn algemene indruk van Gezond Fit & Mooi is geweldig, na 17 behandelingen begin ik nu af te vallen, ik voel me beter en ben niet meer moe. Het werkt voor mij perfect!!”

Coby Mateijsen, 69 jaar

 

“Ik heb nu 23 keer Afslanken Helmond ( Gezond Fit & Mooi ) bezocht. Afslanken Helmond is professioneel en geeft het effect wat beloofd wordt. Waar ik bijzonder blij mee ben is het steviger worden van mijn spieren en het verlies van centimeters. Afslanken Helmond betekend voor mij meer energie en een goede gezondheid.

Trees Mermans, 71 jaar

 

“Mijn algemene indruk van Afslanken Helmond is Professioneel en relaxed en waar ik vooral blij mee ben is dat je op een ontspannen manier je kunt “inspannen”. Het betekende voor mij, weer in je favoriete jeans passen zonder dat je buik over de broekrand hangt.”

Wilma Derksen, 47 jaar

 

“Als je doet wat er van je gevraagd wordt werkt het. Ik ben blij met de kilo’s en centimeters die ik kwijt ben en dat ik me lekkerder in mijn vel voel zitten. Het heeft een deel van mijn zelfvertrouwen teruggegeven en ik voel me fitter.”

Ingrid Vulders, 43 jaar

 

“Ik heb 25 keer de praktijk bezocht en mijn indruk is zeer positief. Dat je met behulp van deze methode en zeker door de steun van Jolanda, je weer zo lekker gezond en fit kunt voelen, het is de moeite waard geweest. Ik ben heel blij met het resultaat dat ik tot nu toe met behulp van Jolanda  17,5 kg ben af gevallen, maar ook dat ik bewuster ben gaan nadenken over mijn eetpatroon, heb nu voor mezelf een gezonde levensstijl gevonden waardoor ik me fitter voel. Het heeft voor mij betekend dat ik nu ik er beter uitzie, ik veel beter in mijn vel zit en heb ik meer zelfvertrouwen.
Jolanda hartstikke bedankt voor de goede begeleiding!”

Leny Donkers, 49 jaar

 

“Mijn algemene indruk van Gezond Fit & Mooi is absoluut geweldig! Keurig verzorgde praktijk, weldaad ook voor de ogen. Zeer prettige begeleiding van Jolanda en uiteraard zeer deskundig!
Waar ik zeer blij mee was is de tijd en aandacht die je krijgt. Degelijke uitleg. Begrip als het afvallen niet lukt door stress en overgangsklachten. Dat je ondanks geen afname van kilo’s betere proporties krijgt. Rustpunten in de week. Start geweest naar het weer oppakken van het hardlopen.”

Nicolette van Emmerik, 50 jaar

 

Gezond Fit & Mooi, is a very pleasant atmosphere en very discret. I very much like the times of measuring, as it gives a good picture of where I am going. Its good to have numbers, not just feelings (when in clothes). To me Gezond Fit & Mooi is where I can obtain a good figure in a way that I haven’t experienced before!
Thank you Jolanda!”

Inge Petersen, 37 jaar, Zweden

 

“Ik heb al heel vaak de praktijk bezocht. Ik vind het professioneel, gezellig, duidelijke uitleg, niet massaal. Het is lekker ontspannend en ik doe tenminste iets aan mijn lijf.
Ik hou niet van sporten en dit is een mooi alternatief.”

Monique Wap, 44 jaar

 

“Mijn indruk van Gezond Fit & Mooi is goed, professioneel, gezellig, goede behandelmethode. Waar ik bijzonder blij mee ben is de betrokkenheid en begeleiding. Voor mij is Gezond Fit & Mooi een stimulans voor een beter en gezonder leefgewoonte.”

Soraya Biemans, 38 jaar


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/qpress1/public_html/wp-content/themes/qpressmystile/functions/admin-functions.php on line 3193