Voeding als medicijn

Gezondheidsklachten door een slechte spijsvertering

voeding als medicijn

Kan dit?, ….jazeker

Gezondheidsklachten kunnen ontstaan door een verstoorde of verkeerde werking van de spijsvertering of spijsverteringsorganen. Hierin kan de overdracht van informatie binnen het orgaan, binnen de cel, of vanuit het voedsel verstoord zijn.

Nemen we dan ook nog eens voeding tot ons met een lage energie of voedingswaarde dan heeft dit het lichaam niets te bieden. Vanuit de Kwantum Geneeskunde wordt er duidelijk aangegeven dat onze darmen voeding helemaal niet opnemen. Maar de bio-fotonen( kleinste deeltje licht) uit voeding wordt door de darmen gekopieerd en deze informatie wordt aan het lichaam doorgegeven.

Een lage orgaan energie, maagverzuring, oprispingen, voedingscombinaties, geraffineerde voeding, te veel suikers, additieven en andere stoffen die niet in de voeding thuis horen kunnen de start zijn van een gisting en rottingsproces in de darmen. Wat leidt tot een verstoorde darmflora, een aantasting van het immuunsysteem, antigeen reactie, een overreactie van histamine en een lekkende darm (deze laat voedingsstoffen door de darm heen die dan ongewenst in de bloedbaan komen en zo elders in het lichaam voor problemen zorgen).

Obstipatie, verzuring van het lichaam, een opeenhoping van afvalstoffen hebben het zelfde effect op onze gezondheid.
Hoofdpijn, spierstijfheid, overgewicht, griep, verkoudheid, loopneuzen, slecht slapen zijn vaak eerste aanwijzing signalen van het lichaam waar de energie niet goed stroomt of blokkeert.

Een gezondheidsscan met het NES systeem laat snel, pijnloos en duidelijk zien wat de eerste stap is voor het lichaam om de energie te herstellen. De organen, weefsels en cellen worden ontdaan van hun afvalstoffen, informatie overdracht wordt hersteld en het lichaam kan zijn zelf herstellend vermogen weer aanspreken voor herstel. In een start periode van 6 maanden wordt er maandelijks een scan gemaakt en afhankelijk van de doelstelling worden er adviezen gegeven op basis van voeding, leefstijl, vitaminen, mineralen en infoceuticals (geladen mineralen die het proces ondersteunen).

Voeding als medicijn. Deze aanpak zal een weldaad voor uw gezondheid zijn.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/qpress1/public_html/wp-content/themes/qpressmystile/functions/admin-functions.php on line 3193