Wie is Jolanda?

Welkom op mijn website van Gezond Fit en Mooi, praktijk voor natuurgeneeskunde.

Mijn naam is Jolanda van Gennep, ik ben getrouwd en heb 2 dochters. Sinds april 2008  ben ik met heel veel plezier eigenaresse van Bailine Helmond “de revolutionaire figuurstudio uit Scandinavië”. Ik help vrouwen d.m.v. elektro training motivatie en voedingsadvies te komen tot een gezond eetpatroon en levenswijze zodat ze zich weer Gezond Fit en Mooi voelen.

Echter kwam ik in mijn studio steeds meer vrouwen tegen die wegens diverse en vage gezondheidsklachten zoals b.v de overgang, reumatische en hormonale klachten en door medicijngebruik moeite hadden om af te vallen of liever gezegd af te slanken. Ook ik zelf had moeite om slank te blijven ( zit midden in de overgang, heb fybromyalgie en heb last van candida gehad door een leaky gut).

Toen ontmoette ik begin 2010 Karin van de Flier. Zij vertelde me haar ervaring met k-slim en k-forlife. Nu was ikzelf niet onbekend met het gebruik van voedingssupplementen, ik heb sinds 2003 daar een eigenbedrijf in en weet heus wel dat we eigenlijk niet zonder kunnen, maar toen Karin me vertelde over levend bloed analyse, viel voor mij eigenlijk pas het kwartje. Inmiddels was ik aan het studeren voor voedingsdeskundige, volgde een koolhydraat en calorie armdieet omdat ik steeds weer aan kwam. Toch heb ik me laten bloedprikken, en daaruit volgde een analyse van zowel de bloedplaatjes en mijn voedingspatroon van 7 dagen.

Binnen twee weken kreeg ik een mooi ingebonden verslag van 54 pagina’s over mijn life-style. Nu moet ik bekennen dat ik dacht goed bezig te zijn met mijn voedingspatroon, maar de werkelijkheid was confronterend. Ik ben gestopt met mijn dieet en heb uiteindelijk de samenvatting van de analyses ter harte genomen en ben ik op dit advies zowel de voedingssupplementen gaan innemen, als het voedingspatroon  van k-forlife gaan volgen met als resultaat dat ik me energieker voel, de vage gezondheidsklachten zijn verdwenen, ik viel af en ik blijf nu ook slank. Bovendien geniet ik weer van lekker eten zonder me schuldig te voelen als ik een keertje zondig.

Waar ik het aller gelukkigst mee ben, is dat ik mijn klanten dit ook kan aanbieden. Klanten die hun hele leven al bezig zijn met afvallen, vallen nu dankzij dit bloedonderzoek ook af omdat het advies persoonlijk is, ieder mens is immers uniek. Het is werkelijk ongelooflijk wat voedingssupplementen kunnen doen en je slikt niet meer lukraak maar afgestemd op jou eigen lichaam, naar jouw eigen behoefte en je voelt het resultaat al na een paar weken. Ik heb meer energie, kortom ik voel me Gezond Fit en Mooi!

Ondertussen heb ik mijn HBO-diploma voor voedingsdeskundige behaald en medische basiswetenschappen en voldoe ik aan de  kwaliteitsnormen van de V.B.A.G. Inmiddels heb al heel wat cursussen behaald en studeer ik nu aan de Nes Health academy intergrale informatie geneeskunde.

Contactformulier

Gebruik het onderstaand formulier om contact op te nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/qpress1/public_html/wp-content/themes/qpressmystile/functions/admin-functions.php on line 3193